Warcraft Filminin Konusu Belli Oldu

Orclar vs İnsanlar

Geçtiğimiz ay girdiğimiz şu haberde Warcraft filminin 18 Aralık 2015'te çıkacağı söylemiştik. Filmin konusunun da ne olduğu belli oldu: İnsanlar ve orcların ilk karşılaşması.

Yönetmen Duncan Jones, ilk önce hikâyeyi Alliance tarafından anlatmak istediklerini ama iki tarafı da eşit bir şekilde yansıtmak konusunda karar kıldıklarını söylüyor. Böylece Horde oyuncuları da kendilerini dışlanmış hissetmeyecek.

"Hikâyenin gerçekten, dürüst olarak iki taraftan da anlatılması, özellikle savaş filmlerinde, çok nadirdir. Bu nedenle hikâye açısından çok yenilikçi bir şey ortaya koyma imkânımız var. Bu yapıda fazla film göremezsiniz."

Blizzard'dan Chris Metzen'in söylediğine göre Warcraft 2'den Lothar ve Durotan filmde bulunacak ve Durotan orcların onurlu tarafını resmedecek.

Filmde live-action ve CGI bir arada olacak. Orclar insan aktörler tarafından canlandırılacak. Detaylar oyunlardaki orijinallerine uygun olarak tasarlanacak ama gerçekçilik çizgisi de aşılmayacak. Abartı büyük kılıçlar olmayacak yani.

Sizi bilmem ama detaylar geldikçe ben yavaş yavaş heyecanlanmaya başlıyorum. Orclarla insanların ilk karşılaşma zamanlarını konu edinmesi de çok hoş bir tercih olmuş. Ben Arthas hikâyesini bekliyordum aslında ama dünyanın geçmişini anlatmadan oraya geçmek istememişler görünüşe göre. Saygı duydum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum