Warner Bros, Justice League'yi Yeniden Çekmek İstiyor

Snyder Cut'tan bağımsız bir film

Warner Bros/DC ortaklığı en büyük takım markası olan Justice League'yi beyaz perdede yeniden hareketlendirmek için yoğun bir çalışma içerisinde. HBO Max üzerinden yayınlanacak olan Justice League: Snyder Cut'ın ardından ekip filmlerine devam etmek isteyen stüdyo, yeni bir hikaye arayışında. Aradıkları hikayeyi çizgi romanlarda bulan WB yetkilileri tıpkı çizgi romanlardaki Rebirth hikayesi gibi bir olay örgüsüyle Justice League'yi yeniden çekmek istiyor. 

Çizgi romanlarda New 52 döneminin ardından 2016 yılında bbaşlayan Rebirth süreciyle birlikte DC neredeyse tamamen yeni bir yapılanmaya gitmiş ve Batman, Superman, Wonder Woman, Flash ve Aquaman gibi lokomotif karakterlerin de dahil olduğu serilere yeniden başlamıştı. Hatta 2016 yılında Rebirth'ün önemli mini serilerinden birisi olan Justice League vs Suicide Squad da okuyucularla buluşmuştu. DCEU da aynı başarıyı beyaz perdede sergilemek istiyor.

DCEU Mythic'in haberine göre planlanan yeni Justice League: Rebirth filmi, 2017 yılında vizyona giren Justice League filminden de 2021 yılında yayınlanacak Snyder Cut'tan da bağımsız bir şekilde hazırlanacak. Ekipte hangi kahramanların yer alacağı şu an için henüz netlik kazanmadı. Ancak Henry Cavill'in Superman olarak geri dönmesi, Wonder Woman, Aquaman ve Shazam'ın devam filmlerinin yolda olması ve Flash'ın solo filmiyle karşımıza çıkacak olması ekip hakkında biraz ipucu veriyor. Tabii çizgi romanlardaki Rebirth hikayelerinde önemli bir yere sahip olan Batman ve Green Lantern ailelerinden birilerinin ekipte yer alıp, almayacağını henüz bilmiyoruz. 

Tüm DC Evreni'ni Watchmen ile bağlayan Doomsday Clock hikayesine de ev sahipliği yapan Rebirth dönemi muhakkak bir noktada sinematik evreni de etkileyecekti. Warner Bros/DC ortaklığı bu konuda elini biraz daha çabuk tutmak istiyor. Serinin en önemli hikayelerinden Joker'in (daha doğrusu Jokerlerin) hikayesini öğreneceğimiz Batman: Three Jokers mini serisi de önümüzdeki ay yayınlanmaya başlayacak. Bakalım DC çizgi romanlarda görece başarılı ilerleyen Rebirth dönemini benzer bir şekilde beyaz perdeye de aktarabilecek mi? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum