Warner Bros New Gods ve Aquaman Yan Filmini İptal Etti

Ava DuVernay'ın emeklerine yazık oldu

DC/WB ortaklığı belirli bir plan izlemeden ya da izliyorlarsa bile bunu bizlere fark ettirmeden çeşitli dizi ve filmler için hazırlıklara devam ediyor. Bu yeni yapımlardan hayranları belki de en çok heyecanlandıran Ava DuVernay ve Tom King önderliğinde izleyeceğimiz The New Gods filmiydi. Darkseid ile birlikte şekillenecek olan filmde DC Evreni'nin geçmişine ve mitolojisine bir yolculuk yapacaktık. Ancak ne yazık ki film Warner Kardeşler için yeterli bulunmamış olacak ki projenin fişi çekildi. 

"DC tarafında New Gods ve The Trench'in de içinde bulunduğu geçmişe dönük filmlere devam etmeyeceğiz. Bu konudaki ortaklarımız Ava DuVernay, Tom King, James Wan ve Peter Safran'a harcadıkları zaman ve gösterdikleri destek için teşekkür ederiz. Ayrıca onlarla ortaklığımızı diğer DC hikayelerinde devam ettirmeyi umuyoruz." açıklamasını yapan Warner Kardeşler, özellikle New Gods cephesinden epey tepki aldı. Snyder Cut'ta Darkseid'i seslendiren Ray Porter da iptal kararından duyduğu üzüntüyü ve yönetmen Ava Du Vernay'a verdiği desteği dile getirdi. Sonrasında Tom King de destek veren isimlere katıldı. 

Öte yandan The Trench filmi James Wan önderliğinde hazırlanıyordu ve Aquaman için bir yan film olarak karşımıza çıkacaktı. Trench'in iptal edilmesindeki temel sebep olarak "Aquaman 2'nin Atlantis için yeterli olacağı" gelen haberler arasında. Ancak New Gods'ın neden iptal edildiğine dair akla yatan bir açıklama henüz yapılmış değil. Bu ani iptal kararı Ava DuVernay ile birlikte filmde yer alacak isimleri epey üzmüş durumda. Kim bilir belki bir beş sene sonra New Gods: DuVernay Cut! ya da Tom King Edition yayınlayıp hayranların gönlünü alırlar? 

YORUMLAR
ocelot1789
2 Nisan 2021 12:06

Muhtemelen Ethernals filmini bir şekilde gördüler ve eğlenceli OP karakterler ile OP gerçek God karakterler gişede kapışamaz kararı aldılar. Marvel'da Darkseid ve onun olayı işe kapışabilecek tek karakter Galactus. Geçmişe yönelik şeylerden uzaklaşıp evreni ilerletmek istemeleri mantıklı kendilerince.

Parolamı Unuttum