World of Warcraft'ın Bir Sonraki Genişleme Paketi Yapım Aşamasında

Sargeas'ı ne zaman keseceğiz acaba?

World of Warcraft'ın beşinci genişleme paketi Warlords of Draenor daha geçtiğimiz haftaki BlizzCon'da duyuruldu ve biz de ilk ayrıntıları şu haberimizden paylaştık ama altıncı genişleme paketi şimdiden yapım aşamasında.

Blizzard'dan Mike Morhaime şöyle söylüyor: "Warlords of Draenor'dan sonraki genişleme paketi için çalışmalara başladık. Daha önce genişleme paketlerini sırayla, tek tek hazırlardık ama artık birini hazırlarken diğeriyle de ilgileniyoruz. Oyunu evrimleştirmek, güncel tutmak ve oyuncuların oyunla olan bağının güçlü kalmasını sağlamak bize ve geliştirme ekibimize bağlı. Genişleme paketlerini bu konuda büyük bir fırsat olarak görüyoruz."

"Genişleme paketlerini geçmişte olduğundan daha hızlı bir şekilde sunmamız gerekiyor. Bu nedenle ekibimizi ve kaynaklarımızı geliştirme çabasındayız."

Görünüşe göre WoW oyuncularının Warlords of Draenor'dan sonra yeni bir genişleme paketi için çok fazla beklemeleri gerekmeyecek. Draenor ile 100'e çıkacak olan seviye sınırını öyle mi bırakacaklar yoksa 100'ün üstüne mi çıkacaklar özellikle merak etmekteyim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum