Xbox One Sahipleri, AC Unity'nin Yeni Yamasını İndirmeyin!

Yeni Sorun, Yine Sorun

Dün yaptığımız erteleme haberinin ardından bugün Assassin's Creed Unity için yeni yama sonunda geldi.

Fakat yamayla ilgili büyük bir sıkıntı var. Eğer Xbox One sahibiyseniz ve Assassin's Creed Unity için üçüncü yamayı (Patch 3) yaptıysanız, Ubisoft'un yayınladığı yeni yamaya şu an için bulaşmamanızı tavsiye ederiz. Bunun sebebiyse oyunu baştan indirmek zorunda kalacak olmanız.

Normalde 6.7 GB boyutundaki dördüncü yama, eğer üçüncü yamayı yapmışsanız 40 GB boyutunda gözüküyor. Yani yeni yamayı yükleyeyim derken tüm oyunu baştan bir daha indirmek zorunda kalıyorsunuz. Sadece Xbox One'da gözüken bu sorun için Ubisoft bir özür açıklaması yayınladı. Şimdilik çözüm, oyunu silip, tekrar kurmakta. Tabii bunu da elinizde oyunun diski varsa yapabileceksiniz. Eğer oyunu Xbox One'ınınzdan silip tekrar yüklerseniz bu kez yamayı yapmak istediğiniz zaman sadece 6.7 GB boyutundaki gerçek yamayı indirebileceksiniz.

Ubisoft, Microsoft ile sorunu çözmek için iletişim halinde olduklarını, fakat sorunun ne zaman çözüleceğine dair bir henüz bir kesinlik olmadığını belirtti. Bu sorunlar dışında işin tek güzel tarafıysa gelen yeni yamanın oyun içerisindeki pek çok sorunu ortadan kaldırması (en azından deneyenler bu yönde olumlu bilgiler veriyor).

Aslında konuyla ilgili çok şey söylenebilir de, ben sadece size dünkü haberi paslasam yeter diye düşünüyorum. Ubisoft ne demişti dün: "Titizlikle kontrol edilmesi için yamayı erteledik."

Ben daha da bir şey demiyorum...

Sadece Xbox One ve AC: Unity sahiplerine sabır diliyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum