Yeni Bir Hellraiser Filmi İçin Çalışmalar Başladı

Reboot yemeyen kalmasın

1980'li ve 90'lı yıllarda çıkan oyun, dizi ve filmler son dönemde Hollywood'un en sevdiği film konuları haline geldi. Özellikle Disney'in bu konuda yaptığı atılımla birlikte eski markaları yeniden canlandırmak oldukça cazip bir hale geldi. Disney şu an tamamen CGI olacak bir Robin Hood filmiyle uğraşıyor. Diğer stüdyolar da boş durmuyor. Spyglass Media'dan gelen haberler Hellraiser için yeni bir filmin yolda olduğunu belirtiyor.

Clive Barker'ın yazıp yönettiği 1987 yapımı Hellraiser filmi 80'li yılların ikonik korku filmlerinden birisiydi. Tabii ki bunda usta yazar Clive Barker'ın da ciddi payı vardı. Özellikle karanlık atmosferi ve işlediği  hikayeyle büyük yankı uyandıran filmin yeni versiyonu ise büyük merak konusu. Aslında yeni bir Hellraiser  filminin geleceği on yılı aşkın bir süredir gündemde yer alıyor ancak 2019 yılında filmle ilgili ilk somut adımlar atıldı. Gelinen son noktada ise filmin yazar ve yönetmen kadrosu belli oldu. 

David Bruckner'ın yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosu Ben Collins ve Luke Piotrowski tarafından düzenlenecek. Spyglass tarafından henüz resmi bir çekim ya da vizyon tarihi açıklanmadı. Filmin oyuncu kadrosu da henüz netleşmedi. Bakalım yeni nesil Cenobiteleri hangi oyuncular canlandıracak?
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum