Yeni Görünmez Adam Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Göremediğin şey, seni incitebilir.

H.G. Wells'in unutulmaz romanından uyarlanan ilk The Invisible Man filmi 1933 yılında vizyona girmişti ve dönemin en başarılı filmlerinden biri olmuştu. Universal Stüdyoları aradan çok uzun bir zaman geçtikten sonra Görünmez Adam'ı yeniden çekmeye karar verdi. Leigh Whannell'in uyarlayıp, yönettiği film kadrosunda Elizabeth Moss ve Oliver Jackson-Cohen gibi isimleri barındırıyor. Filmden ilk fragman da yayınlandı.

Hollywood'un modern dönemde eski yapımları yeniden ısıtıp pişirmesine alışığız ancak Görünmez Adam için eski tanımı oldukça yerinde. 90'lar ve 2000'lerde çıkan filmlerin yeniden yapımı yerine 30'ların kült filmlerinden birini yeniden çekmek mantıklı bir hareket. Filmin ilk fragmanı da filmin, özellikle psikolojik açıdan ciddi bir gerilim yaratacağının sinyallerini veriyor. 28 Şubat 2020'de vizyona girecek filmin neler başarabileceğini merak ediyorum.

Ayrıca filmin ilk resmi posteri de paylaşıldı. Filmin mottosu olan "What you can't see can hurt you." yani "Göremediğin şey, seni incitebilir." cümlesini ve Elizabeth Moss'u ön plana çıkaran poster oldukça karanlık olmuş. 

YORUMLAR
aresblade
9 Kasım 2019 12:32

bence gayet güzel görünüyor.

Parolamı Unuttum