Yeni Mortal Kombat Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Fatalitylere doyacak mıyız?

Ufukta yeni bir Mortal Kombat filmi var, hem de oldukça ciddi bir proje. Zira geçtiğimiz aylarda bir başka devasa dövüş oyunu serisi olan Street Fighter'ın da filminin geleceğini duyurmuştuk, o filmin ilk izlenimleri oldukça kötüydü. Mortal Kombat için durum daha farklı, filmle ilgili her şey şu an için olması gereken şekilde ilerliyor, umarım böyle de devam eder ve sonunda oyun, filmlerinin makus tarihi bir şekilde kırılmaya başlar.

Aslında bu Mortal Kombat filmi için ilk adımlar 2016 yılında atılmıştı, filmin yönetmenliğini Simon McQuoid yapacaktı. James Wan ise filmin yapımcısı olarak karşımıza çıkacaktı. Fakat 2016 yılında Wan, yaptığı açıklamalarla işi aceleye getirmek istemediklerini, Mortal Kombat'ı layığıyla çekip en uygun zamanda çekmek istediklerini açıklamıştı. Aradan üç sene geçti ve filmin çekimlerine başlanacağının haberi geldi, bugün de filmin vizyon tarihi belli oldu. Deadline'ın haberine göre Mortal Kombat filmi 5 Mart 2021'de vizyona girecek. Filmin kadrosuyla ilgili ise henüz resmi bir açıklama gelmiş değil ama ortada dolaşan söylentilere göre Joel Edgerton'u Kano rolünde izleyebiliriz. 

İlk Mortal Kombat filmi 1995 yılında karşımıza çıkmıştı, daha sonra 1997 yılında Annihilation ile devam filmi çıkmış ama beklentileri karşılayamamıştı. Bakalım James Wan'ın yapımcılığında, McQuoid'in yöneteceği yeni film nasıl karşımıza çıkacak. 18+ olmasından başka bir ihtimali değerlendirmek bile istemiyorum. 

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
20 Mayıs 2019 13:49

Sitenin mobilde sürekli sağa-sola oynama sorununu çözecek misiniz? Haber okurken ekrana dokunduğum anda yazı oynuyor ve bu çok sinir bozucu. Ve hiçbir zaman zoom-out yapılamaması da çok gıcık.

Decypher
ilke_kurtlutepe
20 Mayıs 2019 14:30

İlke bunu geliştirme raporu başlığına yazmış mıydın? Bir ihtimal gözden kaçmış olabilir.

ilke_kurtlutepe
Decypher
20 Mayıs 2019 17:34

doğru, oraya da copy paste yapayım :D


Parolamı Unuttum