Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi, Ağustos'ta Netflix'te

Netflix ekranları Ağustos'ta da dopdolu

Netflix Türkiye, yayın servisinde Ağustos ayında yayınlanacak olan yapımlardan örnekler gösterdi. Listede yine gişede rekor kırmış filmler ve çok sayıda Netflix Original yapımı bulunuyor.

Bu ay içerisinde yayınlanacak olan içerikler arasında en dikkat çekici olanlardan biri elbette ki tekrardan servise eklenen Yüzüklerin Efendisi üçlemesi. Artık bu efsane seriyi seyretmeyen kalmamıştır tabii ama aynı geçen ayki Harry Potter'da olduğu gibi yeniden izlemek için güzel bir bahane olacak.

Netflix'te gelecek ay iki tane DC yapımı da göze çarpıyor, bunlar 1 Ağustos'tan itibaren servise eklenecek olan Man of Steel ve Wonder Woman. Ayrıca Marvel'dan The Incredible Hulk 16 Ağustos, MCU 3. aşama filmlerinden Thor: Ragnarok ise 3 Ağustos'tan itibaren Netflix ekranlarında olacak.


26 Ağustos'ta Stephen King uyarlaması O ilk bölümüyle karşımızda olacak. İkinci bölümü eylül ayında vizyona girecek filmi izlemek için güzel bir fırsat anlayacağınız.

Merakla beklenen Siyah Kristal: Direniş Çağı (The Dark Crystal: Age of Resistance) dizisi ise ayın sonunda, 30 Ağustos'ta yayınlacak.

Aşağıda Netflix Türkiye'nin yayınladığı Ağustos videosunu izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
DarthVader4201
29 Temmuz 2019 21:42

Sinema mı yoksa Extended versiyonu mu olacak? Aralarında her film için birer saat fark var.

MrSarmal123
DarthVader4201
30 Temmuz 2019 14:40

Ben de extended versiyonun gelmesini isterim, hatta keşke isteyenler için hem extended hem de normal halini getirseler ama gördüğüm kadarıyla netflix genelde filmlerin sinema versiyonlarını getiriyor. Örnek olarak watchmen'i örnek verebiliriz ama umarım yanılıyorumdur. 


Parolamı Unuttum