Zack Snyder, Justice League Filminin Bölüm Bölüm Yayınlanmasını İstiyor

Snyder, farklılık peşinde

Justice League: Snyder Cut duyurulduğundan beri hayranlar büyük bir merakla bu yeni versiyonu bekliyor. 2021 yılında HBO Max üzerinden yayınlanacak olan Snyder Cut'ın hangi formatla karşımıza çıkacağı ise henüz belli değil. Oldukça uzun olması beklenen Snyder  Cut'ın, tek parçalık bir film yerine bölümlere ayrılarak dizi formatında karşımıza çıkması da oldukça olası. Hata yönetmen Zack Snyder, filmin bu şekilde daha da ilginç olacağını düşünüyor.

Justice Con sırasında gelen "Dizi mi? Film mi?" tartışmalarına iki türlüsünden de oldukça mutlu olduğunu belirten Snyder, ne olursa olsun Snyder Cut'ın tek parça olarak izlenebileceğinin altını çiziyor. Ancak başarılı yönetmenin kalbinde yatan şey filmin dizi şeklinde yayınlanması. "Bu şekilde olacak diye demiyorum ama dizi şeklinde yayınlanması bence oldukça ilginç olacaktır." diyen Snyder belki de ilk ipucunu vermiş olabilir.

22 Ağustos'ta başlayacak olan DC FanDome etkinliğine kadar Snyder Cut'ın hangi formatla karşımıza çıkacağını kesin olarak öğrenemeyeceğiz. Ancak şimdiden format tartışmaları tüm internete yayılmış durumda. Uzunca bir süre Snyder Cut'ın resmi açıklamasını bekleyen hayranlar için ise bu tartışmalar biraz da mutluluk şımarıklığı gibi geliyor. Bakalım HBO yönetimi Snyder Cut için daha başka neler planlıyor?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum