Bilim Kurgu Dedektiflik Oyunu Lacuna, PC için Çıkış Yaptı

Bakalım dedektifimiz başarılı olabilecek mi

Bir süredir takip listemizde yer alan Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure, bugün itibariyle oyun severlerle buluşuyor. Oyunun çıkışına bir de fragman eşlik etti

Lacuna; piksel piksel grafikleriyle bize geçmişin macera oyunlarını hatırlatan bir havaya sahip. Bir CDI ajanı olan Neil Conrad’ı yöneteceğimiz oyunda, başlangıçta bir cinayet soruşturması olarak başlayan olaylar bütün güneş sistemini etkileyebilecek bir meseleye dönüşüveriyor. Bize düşen de soruşturmayı adım adım ilerletmek, bulduğumuz her bir ipucuyla cevaba bir adım daha yaklaşmak, en sonunda da bu gizemi aydınlatmak. Bunu başarıp başaramayacağımız da oyun boyunca yaptıklarımıza bağlı olacak; daha önce pek çok benzer oyundan alıştığımız üzere oyunda verdiğimiz kararlar, aldığımız aksiyonlar bizleri farklı hikâye akışlarına ve dolayısıyla farklı sonlara götürecek.

Lacuna, bugün itibariyle çıkış yaptı. Beğenilen bir bağımsız yapım olabilecek mi, önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz. Dilerseniz Prologue bölümünü Steam’den ücretsiz olarak indirebilir, oyunu test edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum