Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, Xbox One Arasında Çapraz Platform Desteği Sunacak

Çapraz platform desteği yaygınlaşıyor

Infinity Ward, dün akşam yeni Call of Duty oyununun Modern Warfare serisine ait olacağını ve seriye “reboot” atacağını duyurdu. Yavaş yavaş gelen bilgiler arasında oyunun season pass’e sahip olmayacağı ve yeni grafik motoruna kavuşacağı da bulunuyordu.

Bu önemli değişikliklere “çapraz platform” desteği de eşlik edecek. Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare’in PlayStation 4, PC ve Xbox One arasında çapraz platform desteği sunmak istediğini açıkladı.


Resmi açıklama ise şöyle: “Modern Warfare’in çıkışı ile birlikte oyuncu topluluğumuzu birleştirmeye çalışacağız. İlk planlarımız arasında oyunu PC ve konsol arasında çapraz platform oynanabilirliğine kavuşturmak olacak.”

Rocket League, Fortnite ve listeye en son eklenen Dauntless ile birlikte, çapraz platform desteği oyun dünyasında yer etmeye başlıyor. Özellikle Call of Duty gibi rekabetçi bir oyunun bu desteğe sahip olması önemli bir gelişme olabilir. 

Madalyonun öteki yüzünde ise FPS oyunlarının konsol ve PC arasındaki oynanış farkı var. Şahsen, PC üzerinden FPS oynayan oyuncuların, konsol üzerinde oynayanlara nazaran daha avantajlı olduğu görüşündeyim. Siz ne dersiniz? 

YORUMLAR
selimberkaykos
31 Mayıs 2019 23:25

Çoğu oyunda güzel bir şey ama rekabetçi shooter oyunlarını yapmayın abi cross platform, ben oynamam şahsen.

William Blazco
31 Mayıs 2019 18:49

Ben bu çapraz platform desteğini hiç hoş bulmuyorum. Konsol platformunda en azından herkes eşit şartlarda hilesiz hurdasız bir oyun deneyimi yaşıyor.Bu bana kalırsa konsol oyuncuları için çok önemli bir avantaj. Umarım en azından opsiyonel olarak sunulur çapraz platform desteği ileri ki dönemlerde.

William Blazco
William Blazco
31 Mayıs 2019 18:53

Ayrıca şu saçma sapan ileti sistemine bir çeki düzen verin artık. Gönderdiğim yorumlarda düzenleme yapamıyorum. Disqus'u arar oldum hakikaten.


Akcan
31 Mayıs 2019 15:39

Pc ile fps oyununu cross platform yapmak hangi zihni sinirin fikri acaba , ulan olacak iş mi o çiğ çiğ yerler bizi pc oyuncuları

DanteXE
Akcan
31 Mayıs 2019 17:34

co-op modu da var. Ayrıca isteyen oynar isteyen özelliği kapatır. Bi sen zekisin zaten

Norrec_
DanteXE
31 Mayıs 2019 18:19

senin zekana sokayım beyinsiz herkese bir agresif tavır amk. çocuğu cihangirin topu


Parolamı Unuttum