Creed 3, Senaristini Buldu

Rocky olacak mı? Olmadan olur mu?

Slyvester Stallone'un efsanevi Rocky serisi 2015 yılında bayrağı Creed serisine devretti. Hikayenin devamı olan film ile birlikte Apollo Creed'in oğlu Adonis Creed'in boksör olma yolunda yaşadıklarını ve Rocky Balboa'nın ustalık dönemini gördük. Çoğu Rocky hayranın için Creed filmi oldukça tatmin ediciydi. Ardından gelen ikinci filmde Ivan Drago ile oğlu üzerinden karşı karşıya gelindi ve yine Rocky'nin yardımcı karakter olduğu film hem duygusal hem de başarılı bir şekilde hayranların karşısına çıktı.

Şimdi ufukta Creed serisinin üçüncü filmi var ve yeni filmin hikayesini yazacak isim belli oldu. The Hollywoood Reporter'ın haberine göre şu an çekimleri devam eden King Richard filminin de yazarı olan Zach Baylin yeni Creed filmini de yazacak. Yapımcı Irwin Winkler, yaptığı açıklamada, "Michael B. Jordan ile yaptığım görüşmede ona isterse filmin yıldızı olmanın yanı sıra yönetmeni olabileceğini de söyledim." dedi ve halen yönetmen arayışlarında olduklarını açıkladı. Filmin yeni senaristiyle birlikte yakın zamanda yönetmeni de belli olur diye düşünüyorum. 

Tabii Creed 3 filmiyle ilgili benim gibi pek çok Rocky hayranın kafasında olan soru, Slyvester Stallone'un yeniden filmde olup, olmayacağı şeklinde. Bu konuda henüz kesinleşen bir şey yok. Stallone'un da net bir kararı olduğunu söylemek zor. Çünkü usta aktör daha önce Rocky'den emekli olduğunu açıklamış, ancak aradan çok uzun zaman geçmeden yeniden Rocky Balboa'yı canlandırabileceğini söylemişti. Umarım Creed 3 çıktığında kadrosunda Rocky'i de görebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum