Crystal Dynamics’in Patronu, Oyuncuların Marvel’s Avengers’a Döneceğine Emin

Beklediği gibi olur mu dersiniz?

Bu yılın merak edilen yapımlarından birisi olan Marvel’s Avengers, oyuncu sayıları konusunda oldukça zayıf bir performans sergiliyor, burası aşikâr. Ancak Crystal Dynamics Studio’nun patronu Scot Amos bu konuda umutlu ve kendinden emin konuşuyor.

Oyun sonu içeriği konusundaki eksikliği ve hep aynı görevleri yapmak durumunda bırakması Avengers’ın göze batan eksiklikleri. Bu eksiklikler de oyuncu sayılarına ziyadesiyle yansımış durumda. Steam’de eş zamanlı oyuncu sayısının en düşük döneminde 1000’in dahi altına gerilediği, şu sıralarda ise 2000 civarında seyrettiği görülüyor. Bu da, bu ölçekte bir oyun için gerçekten büyük hayal kırıklığı.

Buna karşın Scot Amos, tablonun böyle devam etmeyeceğini, önümüzdeki dönemde olumlu anlamda bir gelişim göstereceğini söylüyor.

Amos, Crystal Dynamics ve Square Enix’te oyuncuların geri bildirimlerini, eleştiri ve önerilerini dikkatle dinleyip geliştirici ekibe aktaran bir topluluk ilişkileri ekibi bulunduğunu, geliştirici ekibin de bu geri dönüşlere kulak verdiğini söylerken hata düzeltmeler, geliştirmeler, iyileştirmeler ve ek içeriklerle Marvel’s Avengers’ı herkesin arzuladığı oyun haline getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtiyor.

Amos, önümüzdeki haftalarda pek çok yeni içerik ekleneceğini ve PC, Xbox One ve PS4 oyuncularının bu yeni içeriklerle birlikte oyuna dönüş yapacakları konusunda kendilerinden emin olduklarını ifade ediyor.

Marvel’s Avengers, geliştirici ekibin beklediği gibi toparlanabilecek mi, bunu önümüzdeki haftalarda ve aylarda hep beraber göreceğiz.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
12 Ekim 2020 18:07

''Bilerek az ekleme yaptık, şimdi pişmanız ama bir şansımız daha olabilir'' demiyorlar mı? Demiyorlarsa biraz daha düşünsünler bakayım bu oyun neden tutmadı.

Zorla servis oyunu yaptıkları için mi? Yok canım ne alakası(!) var.

allalla
12 Ekim 2020 13:12

O kadar zaman, emek ve enerjiye yazık ettiler servis oyunu yapacağız diye.

darkrockv7
12 Ekim 2020 12:20

Rüyalarında görürler ancak.

Parolamı Unuttum