Epic Games Store Haftaya Gizemli Bir Oyun Verecek

Eli yükseltecekler mi acaba?

Epic Games Store, gelecek hafta vereceği oyunu bu sefer erkenden açıklamadı ve bunun Gizemli Bir Oyun olduğunu görmüş olduk. Epic genellikle ya büyük indirim dönemlerinde her gün arka arkaya oyun verirken ya da büyük bir oyun vereceği zaman Gizemli Oyun görselini kullanıyor.

Normalde Epic Games Store'un bu haftaki oyunları Jotun: Valhalla Sürümü ve Prey olarak açıklanmıştı, ama buna bir oyun daha ekleyerek Redout: Enhanced Edition'ı da hediye olarak vermişler.

Engin geçen hafta Jotun ve Prey hakkında bilgilendirme yazısı yazmıştı, dikkatinden kaçanlar için aynı cümleleri kopyalayayım :)

İskandinav Mitolojisinden esinlenen bir aksiyon oyunu olan Jotun’da, kahramanımız Viking savaşçısı Thora, kendisini tanrılara ispatlamaya ve böylece Valhalla’ya gitmeye çalışıyor. Görsel yönden de oynanış kısmıyla da başarılı bulduğum bir oyundu. Siz de İskandinav Mitolojisine meraklıysanız ve halen oynamamışsanız, oynanacaklar listenize ekleyin derim. Jotun, daha önce de Epic Games Store'da ücretsiz olarak verilmişti.

Prey’i uzun uzun anlatmaya gerek yok, zaten ne kadar iyi bir oyun olduğunu hepimiz biliyoruz herhalde. Arkane Studios gerçekten çok iyi bir iş çıkarmış, hafızalara kazınacak bir oyuna imza atmıştı. Kıymeti de zaman geçtikçe daha iyi anlaşılıyor diyebiliriz. Bu arada Prey, Epic Games Store’un Yılbaşı Tatili İndirimi kampanyası kapsamında da ücretsiz olarak verilmişti. O zaman şansı kaçırmışsanız, bu sefer mutlaka kütüphanenize ekleyin.

Redout: Enhanced Edition ise son derece hızlı, arcade dolu bir yarış oyunu. Bana biraz eskilerin Wipeout'unu anımsattı.

Bu haftanın oyunlarını 19 Mayıs tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın Gizemli Oyunu'nu öğrenmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz.

YORUMLAR
yrgn
13 Mayıs 2022 18:23

Store'larını steam vari bir düzeye getirmeden eli yükseltmeleri gereksiz, kaldı ki achivement IPA'sını tüm geliştiricilere bile yeni getirebildiler.

Parolamı Unuttum