Güncellenen Warwick İnanılmaz Gözüküyor

Warwick hayranlarına müjde!

League of Legends oynamaya yeni başlayanların ormanda tercih ettikleri ilk karakterlerden biri her zaman Warwick olmuştur. Basit yetenek seti ve oyundaki etkisi ile bazen usta oyuncuların bile elinde gördüğümüz Warwick yeni yama ile birlikte adeta yeniden tasarlandı.

Riot'ın yeni yarattığı ya da güncellediği şampiyonlarda hep "point and click" yani rakibin üzerine tıklanarak hedeflenen yeteneklerden uzak durmaya çalıştığını fark etmişsinizdir. Oyunu biraz daha renklendirmek, iyi oyuncu ile kötü oyuncu arasındaki farkı ortaya çıkartmak için yapılan bilinçli bir tasarım bu. Warwick eskiden sadece iki adet hedeflenebilir yeteneğe sabitti. Güncellenen yetenek setinde bu özellikler artık "skill shot" yani yetenek atışı haline geldi. Neredeyse bütün özellikleri ve görseli değişen Warwick oldukça farklı bir şampiyon olmuş. Dilerseniz yeteneklerine bir göz atalım;

Pasif: Ebedi Susuzluk

Warwick'in normal saldırıları ilave büyü hasarı verir. Warwick'in can miktarı azsa Warwick ilave hasara eşdeğer miktarda iyileşir.

Q: Can Dişi

Warwick ileri atılarak hedefini ısırır ve verdiği hasarın bir kısmı kadar iyileşir. Tuş basılı tutulduğunda Warwick hedefe kilitlenir ve bu hedefin arkasına atlar.

W: Kan Peşinde (Pasif)

Can miktarı yarıdan az olan rakip şampiyonlar arkalarında görülebilen küresel bir iz bırakır ve Kanlı Av haline gelirler. Warwick Kanlı Av halindeki hedeflere karşı hız artışı kazanır ve çatışma dışında bu hedeflere doğru hareket ederken büyük miktarda hareket hızı elde eder.

W: Kan Peşinde (Aktif)

Geniş bir alanda, canları tamamen dolu olsa bile bütün şampiyonlarda çıkan kan izlerini meydana getirir. Ardından en yakındaki şampiyon Kanlı Av haline gelir.

E: Dehşetin Sesi

Kısa süreliğine Warwick'in aldığı hasar azalır. Bu sürenin sonunda ya da yetenek yeniden etkinleştirildiğinde Warwick uluyarak yakındaki rakiplerin dehşet içinde kaçışmalarına neden olur.

R: Sonsuz Şiddet

Warwick belli bir yöne atılarak karşısına çıkan ilk şampiyonu sindirir ve sindirme süresi boyunca hasar vererek isabet etkileri uygular. Atılma mesafesi Warwick'in hareket hızına bağlı olarak artar ve Warwick Sonsuz Şiddet boyunca verdiği bütün hasar miktarı kadar iyileşir.

Bütün bu değişikliklerden sonra Warwick'in oynanış stilinin de değişeceği şüphesiz. Eskiden daha çok isabet etkilerine sahip eşyalar satın alınıp rakibin nişancısı ve orta koridor oyuncusunu takım savaşlarında etkisiz hale getirmeye çalışırdı Warwick oyuncuları. Şu an daha çok off-tank denilen yani hem hasar verebilen hem de sağlam tank eşyalarına sahip bir şampiyon gibi duruyor. 

Biraz da görselinden bahsedelim. Warwick'in yenilenen görüntüsünde gözümüze ilk olarak sırtında içinde değişik bir sıvı barındıran tüpler çarpıyor. Warwick'in hikayesini bilenler için güzel bir detay. Bilmeyenler için ise kısaca anlatalım; Warwick ve Singed çok yakın iki arkadaşlar. Warwick bir noktadan sonra gücünün yetmediği işlere kalkışınca Singed'den ona bir iksir yapmasını istiyor. Fakat iksiri tamamlayamadan Singed'in elinden alıyor ve kullanıyor. Bu iksir onu kurtadama dönüştürüyor. Sırtında gördüğümüz tüpler ve iğneler bu başarısız olmuş deneyden geriye kalanlar. 

Siz ne düşünüyorsunuz bu Warwick yeniliği hakkında? Ben açıkçası bir an önce oynamak ve rakibe "jung farkı" dedirtmek istiyorum :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum