Hayvanların Oynanabilir Olacağı ARK Modu Duyuruldu

ARK'ı bir de tersten oynayın

ARK: Survival Evolved için oyuncuların hayvanlar olarak oynayabileceği mod Primal Survival duyuruldu.

Bu yıl sonuna doğru PC ve Xbox One için yayımlanacak modda oyuncular ARK'taki hayvanlar olarak oynayabilecek, çoğalabilecek (10/10 özellik), sürüler kurabilecek ve mağaralara yerleşebilecek. Sadece belirli hayvanların mı yoksa tüm hayvanların mı oynanabilir olacağı ise tam olarak belli değil. Fakat geliştirici firma Wildcard tarafından oyunun resmi sitesinde paylaşılan bilgilere göre taktiksel iletişim içeren Raptor, rakiplerini etkisiz hale getirebilen ve yumurta bırakabilen Araneo, sürünün etkisinin büyük olduğu Kurt ve zamanının çoğunu balık yakalayarak geçiren Ayı türleri bu modda oynanabilir olacak.

Dinozorlu hayatta kalma oyunu ARK hakkında duyurulan yenilikler bununla bitmiyor. E3 2016 çerçevesinde ayrıca Ewok Köyünü andıran Redwood bölgesinin ve oyunun şimdiye kadarki en büyük dinozoru Titanosaur'un da oyuna 22 Haziran'da dahil olacağı açıklandı, yeni içerikleri tanıtan bir fragman da paylaşıldı.

Bununla bitti sandınız değil mi? Bitmedi! Wildcard son olarak şu anda hayran yapımı olarak Steam Atölye'de bulunan Primitive Plus modunun 28 Temmuz'da PC ve Xbox One için resmi olarak yayımlanacağını da açıkladı. Tamam, geliştirici firma boş durmuyor, fakat bir hayatta kalma oyunu için zaten yeterince içeriğe sahip olan ARK'a sürekli yenilerinin eklenmesi acaba ileride bir problem yaratır mı sorusu beni düşündürüyor. Oyuna her ara verip yeniden girdiğimde tekrardan öğrenmem gereken şeyler olması, bazen beni oyundan soğutuyor. İçerik elbette önemli, fakat fazlası da oyuncuyu usandırabilir gibi sanki. Ne dersiniz?

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum