Heroes Of The Storm'un Yeni Rekabetçi Sistemi Ortaya Çıktı

Yaraları sarma vakti

Blizzard'ın MOBA oyunu Heroes of the Storm, geçtiğimiz sene büyük değişimlerden geçti. Oyunun arkasındaki ekibi küçülten yapımcı firma, bazı espor turnuvalarını da durdurmuştu.

Fakat yapımcı ekip bu yaraları sarma niyetinde. Yeni içerikler ile oyunu hızlandırmak isteyen yapımcılar, bugün ilk önce yeni karakteri ardından da yeni rekabetçi sistemini paylaştı.


6 Ağustos Salı günü Türkiye saati ile 21:00'da aktif olacak yeni sistem ile "Storm League Season 1" resmi olarak aktif olacak. Yeni günceleme ile birlikte kazandığınız rekabetçi puanları artık direkt olarak MMR'ınızı etkileyecek. Yani artık rekabetçi seviyeniz matchmaking sistemini etkilemeyecek. Oyunu terk etmeniz halinde 500 rekabetçi puanınız düşecek.

HotS oyuncularını sevindirecek bir diğer yenilik ise yerleştirmeler için oynamanız gereken oyun sayısı olacak. Blizzard artık oyuncuların seviyelerini belirlemek için 3 oyun oynatacak. Bununla birlikte artık lige çıkmak ya da ligden düşmek için oyun oynamanız gerekmeyecek. Kısacası seviye atlamak için ekstra oyun oynamanıza gerek kalmıyor artık.

Ranked Seasonal Questline adı verilen yeni görev ağacına kavuşacak olan HotS, bu görevleri Storm League'e katılan tüm oyuncuların kullanımına sunacak. Oyuncular bu görevlerden çeşitli ödüller kazanabileceği gibi Grand Master Leaderboards adı verilen sıralamaya girme şansı da bulacak.

Yeni kahramanlar ve içerikler... Bakalım Blizzard Heroes of the Storm'un yarasını ne kadar sarabilecek...

YORUMLAR
The Shadow
30 Temmuz 2019 16:52

Saramayacak. Çünkü turnuva desteğini kestiler. Herkes ölü oyun gözüyle bakıyor HoTS'a...

Parolamı Unuttum