MCU'nun Sue Storm'u Jennifer Lawrence Olabilir

Tarihin ilk fantastik ailesi yeniden bir araya geliyor

Marvel Sinematik Evreni'nin hem dizi hem de film çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şu an için oldukça yoğun bir takvimle hareket eden stüdyo geleceğe yönelik adımları da atmaya başladı. Duyurulduğu günden bu yana hayranların büyük merakla beklediği Fantastik Dörtlü filminin ilk yıldızı belli olmuş olabilir. Daily Mail kaynaklı habere göre Jennifer Lawrence'ı ilerleyen dönemlerde MCU içerisinde Sue Storm olarak görme ihtimalimiz var.

Şu an için üçüncü Spider-Man filmiyle oldukça meşgul olan Jon Watts'ın yönetmenliğini yapacağı Fantastik Dörtlü'den beklentiler epey fazla. Son dönemlerde yeniden gündeme gelen John Krasinski ismi de Reed Richards rolü için yoğun bir şekilde konuşuluyor. Hatta Marvel tarihinin ilk süper ailesinin MCU temellerinin WandaVision dizisinde atılma ihtimali de bulunuyor. Sue Storm'u daha önce Fox'un Fantastik Dörtlü filmlerinde Jessica Alba canlandırmıştı. 

Daha önce FoX-Men filmlerinde Mystique karakterini de canlandıran Jennifer Lawrence için Marvel Evreni çok da yabancı bir yer değil. Son gelen haberlere göre henüz oyuncu seçme aşamasına geçmeyen Marvel Stüdyolarının elinde henüz bir senaryo da bulunmuyor. Çekim tarihi de belli olmayan filmden en somut haberleri üçüncü Spider-Man filminden sonra öğreneceğiz gibi gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum