Michael Bay'in Yöneteceği Lobo Filmi Halen Yapım Aşamasında

Lobo, evreni patlatıyor.

DC-WB ortaklığı sinemada yeni bir politika izliyor. Aquaman ile başlayan bu yeni dönem, Shazam! ile devam etti ve önümüzde Wonder Woman 1984 filmi de var. Bunların dışında James Gunn'ın yazıp yöneteceği bir Suicide Squad filmi ve Matt Reeves'in yöneteceği, Robert Pattinson'un başrolünde yer aldığı bir Batman filmi var. Yani DC'nin vizyon takvimi dolu gözüküyor ama ufukta ilginç bir film daha var: Michael Bay'in yöneteceği bir Lobo filmi için hazırlıklar sürüyor.

Aslında Michael Bay- Lobo ortaklığı 2018 yılının illk aylarında duyurulmuştu, hatta projeye Wonder Woman'ın yazarlarından Jason Fuchs senarist olarak dahil edilmişti. Sonrasında aradan yaklaşık bir buçuk sene geçti ve filmle ilgili hiçbir şey duymadık.

Lobo karakteri için ise son dönemler biraz daha hareketli ilerliyor. Krypton dizisinde gördüğümüz Lobo, SyFy tarafından hazırlanan yeni bir yan dizinin kahramanı olmaya hazırlanıyor. Lobo dizisinin yayın tarihi henüz belli olmasa da DC'nin Lobo'yu gündemde tutma çabası filmin geleceğini işaret ediyor olabilir. 


Geçtiğimiz aylarda Wonder Woman ve Lobo filmleriyle ilgili konuşan Jason Fuchs, "Bence çizgi roman karakterleri üzerinde çalıştığınız zaman özellikle benim kalbime yakın olan Lobo ve Wonder gibi karakterler üzerinde çalışırken bir şeyler yaratmak istiyorsunuz, orijinal metne bağlı ve doğru olan bir şeyler. Bence Wonder Woman gerçekten bu hissi karşılayabiliyor. Hatta sadece orijinal Moulton Marston çizgi romanlarını değil, 80'lerin sonunda çıkan George Perez dönemini de yansıtabiliyor. Filmi izlerken sanki bu çizgi romanları okuyormuş gibi hissediyorsunuz. Yani Lobo içinde bunları hissetmek istiyoruz, çok fazla şey söyleyemem ama Lobo gibi bir karakter için biraz daha farklı şeyler hayal etmeliyiz, çünkü Lobo'nun kendisi oldukça farklı bir karakter. Keith Giffen ve Alan Grant'ın birlikte yaptığı şeyler oldukça eşsizdi umuyorum ki filmi yapacağımız zaman biz de bu ruhu yakalayabiliriz." diyerek filmle ilgili oldukça güzel mesajlar vermişti. 

Michael Bay'in meşhur patlamaları Lobo'nun çılgınlığıyla bir araya gelince ortaya oldukça büyük bir kaos çıkacak gibi gözüküyor. Filmin ne zaman vizyona gireceği ya da çekimlerin ne zaman başlayacağı konusunda henüz bir açıklama yok. Fakat filmin yolda olduğunu ve hazırlıkların devam ettiğini biliyoruz. Siz Michael Bay'in yöneteceği bir Lobo filmi için heyecanlı mısınız?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum