Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms'in Yayın Tarihi Açıklandı

Bonus: Kapak fotoğrafı

Mortal Kombat oyun serisi Warner Kardeşlerin yoğun çabasıyla sinematik olarak da yeni bir başlangıç yaptı. Mortal Kombat 9 ile birlikte oyun evrenine yeniden başlayan marka hem sinema filmleri hem de animasyonlarla yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz Nisan ayında HBO Max üzerinden de yayınlanan Mortal Kombat filmi büyük hayal kırıklığı yaratsa da WB, yoluna yeni projelerle devam edecek.

2020 yılında yayınlanan Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge animasyon filmi hayranlardan geçer not almayı başarmıştı. Legends filmlerine devam eden Warner Bros. Animation stüdyosu yeni film Battle of the Realms'i duyurdu. 31 Ağustos günü Blu-ray ve dijital olarak satışa çıkacak olan film HBO Max veya sinemalarda gösterilmeyecek. Filmin hikayesinden ilk detaylar da paylaşıldı. 

Artık kahramanlarımız Outworld'e gidip Earthrealm'i korumak zorundalar. Aynı anda Scorpion mutlaka kadim Kamidogu'yu bulup One Being yeniden diriltilmeden önce onu durdurmak zorunda. Yoksa bildiğimiz evrenin yıkımı kaçınılmaz olacak.

Filmde Scorpion's Revenge'in seslendirmen ekibi aynen korunmuş. Joel McHale yine Johnny Cage'i seslendirirken Patrick Seitz, Scorpion rolünde karşımıza çıkacak. 

Yeni filmde ayrıca Matthew Mercer'in seslendireceği Stryker ve Smoke, Bayardo De Muruguia'nın seslendireceği Sub-Zero ve Kuai Liang ve Debra Wilson'ın seslendireceği D'Vorah gibi karakterleri de izleyeceğiz. Jeremy Adams'ın senaryosunu yazdığı ve Ethan Spaulding'in yönetmenliğini yaptığı filmde Ed Boon ise danışman olarak görev aldı. Kanlı canlı Mortal Kombat yine hayal kırıklığı yaratsa da bu animasyon filmden umutluyum, yine bol bol fatality görmek en büyük hayalimiz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum