Prey’den The Game Awards Videosu (Güncelleme)

Birileri ölmek zorunda

Güncelleme: Sabah yayınlanan fragmana ek olarak oyuniçi görüntülerden oluşan 8 dakikalık bir oynanış videosu da az evvel ellerimize ulaştı. Prey’in tıpkı Dishonored gibi açık uçlu bir oyun olduğuna ve istasyonda dilediğimiz her yere gidebileceğimize dikkat çekilen videoda en çok ilgimi çeken şey uzaylı yaratıklar hemen her şeyin kılığına girebildiğinden basit bir çöp tenekesiyle karşılaştığımızda bile onun göründüğü şey olup olmadığından emin olamamamız.

Ek olarak karakterimize yeni özellikler eklememizi sağlayan neuromod’lardan birini de görebiliyoruz. Gözümüze bir cihaz saplayarak yapıyoruz bunu… brrr! Bu özelliklerin oyuna kattığı hafif RYO aromasını ve az da olsa Half-Life andıran atmosferini ayrıca sevdim doğrusu. Silahlara ve çeşitli yeteneklere göz attığımız videoyu haberin sonunda bulabilirsiniz.

Orijinal haber: Dishonored 2’nin yaşadığı PC sorunlarından ötürü kendilerine kırgın olsam da Arkane Studios’un sıradaki oyunu Prey’i merakla beklemeden de edemiyorum. Ki o da yayınlanan her videosunda bu merakı iyice kamçılamayı başarıyor.

Bu sabahın erken saatlerinde düzenlenen The Game Awards’ta bir kez daha, yeni bir videoyla arz-ı endam etti Prey. Bu kez oyunda kullanabileceğimiz ilginç silahlardan bazılarına kısaca göz atma şansı yakalıyoruz. Duvarlara köpük sıkarak ulaşamadığımız yerlere çıkmamızı sağlayan bir silah, elektrik akımı saçan bir tüfek, düşmanları donduran farklı bir silah… ve tabii ki pompalı tüfek gibi klasik şeyler de arada var.

Bunun dışında Talos-1’in içinde dolaşacağımız mekânlardan bazılarını, şu meşhur kahve kupası sahnesini ve minik (!) düşmanlarımızı tekrar görüyoruz.

Prey, 2017 yılı içerisinde PC ve konsollar için çıkacak. Bir gün bu cümleyi kuracağımı hiç tahmin etmezdim ama umarım Ubisoft’tan örnek alıp PC sürümünü tamamen geliştirdikten sonra piyasaya sürerler.

Trailer:

Oynanış Videosu:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum