Sony, Bu Sefer De Electro'ya Bir Film Yapmak İstiyor

Şaka değil gerçekten çarpılırsınız

Sony'nin kendi içerisinde oluşturduğu Marvel Evreni çok farklı bir yönde büyümeye devam ediyor. Spider-Man düşmanlarını kendi filmleriyle beyaz perdeye taşıyan stüdyo bu sefer de gözünü Electro'ya dikmiş durumda. The Amazing Spider-Man filmlerinde Jamie Foxx'un canlandırdığı karakteri tek başına bir film için değerlendirmeye alan Sony, No Way Home'un büyük başarısından sonra bu fikri daha ciddi düşünmeye başlamış. 

Jamie Foxx da No Way Home ile birlikte yeni bir başlangıç yapmaktan dolayı epey heyecanlı. "Taze bir başlangıç yapabildiğimiz için gerçekten çok mutluyum. Yeni bir görünüşle bunu yaptık. İlk seferimizde bu maviydi. Bakın ben bu renk işlerini çok kafaya takmıyorum. Ben sadece Spider-Man'in içerisinde olduğum için çok sevinçliyim. Ancak bu 'yeni yeni' ile işler biraz daha büyüdü, her taraftan övgü mesajları alıyorum. Maviyken de mutluydum ancak bu versiyon, daha rahat hissettiriyor." diyen Foxx, karakterin geçirdiği evrimden de epey mutlu olmuş.

Venom ile başlayan ve Morbius ile devam eden Spider-Man düşmanları furyası ilerleyen dönemlerde Kraven'ı da beyaz perdeye taşıyacak. Öte yandan Madame Web filmi de halen ön hazırlık aşamasında. MCU-Sony arasında nasıl bir olacak bilemiyorum ama tüm bu Spider-Man ile bağlantılı karakterler nihayetinde Peter Parker ile kesişmezse ortada gerçekten çok saçma bir sinematik evren olacak. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum