The Batman Evreninde Geçen Gotham City PD Dizisi Onaylandı

The Batman, artık başlı başına bir evren!

DC Sinematik Evreni adına oldukça hareketli bir pandemi sonrası dönem bizleri bekliyor. DC'nin lokomotif karakterlerinden Batman, Matt Reeves önderliğinde yeni bir yapılandırmaya girerken herkes Robert Pattinson'un canlandıracağı Batman'in nasıl evrene dahil edileceğini konuşuyordu. Hatta Flashpoint filmiyle birlikte iki evrenin birleşmesi söz konusuydu. Ancak DC/WB ortaklığının Matt Reeves evreni için çok farklı fikirleri varmış. The Batman filmiyle aynı evrende geçecek bir Gotham City Polis Departmanı dizisi HBO Max'e geliyor!

Bu yeni GCPD dizisi Warner Bros. Televizyon Stüdyosu ile Matt Reeves, Terence Winter ve Dylan Clark tarafından yapılacak. "Bu sadece film için yarattığım dünyayı genişletmek adına değil aynı zamanda uzun soluklu bir format ile birlikte daha fazla derinlik ve detayı açığa çıkarabiliriz. Ayrıca inanılmaz derecede yetenekli ve oldukça güçlü bir şekilde suç ile yolsuzluk dünyaları yazabilen Terence Winter ile çalışabilmek gerçek anlamda bir rüya." diyen Reeves, bu yeni evren konusunda beklentileri yükseltmeyi başardı.

Aslında The Batman'de genç bir Bruce Wayne görecek olmamız ve onun karakter gelişimini tam anlamıyla hissedebilmemiz adına mevcut DCEU'dan bağısız bir şekilde ayrılması çok daha yerinde bir karar olmuş gibi gözüküyor. Şimdi bu evrenin detaylarını öğrenebileceğimiz bir dizi de var. Daha önce çıkan Gotham dizisinin yanlış yaptığı işleri de bilen DC/WB ortaklığının elinde dersler çıkarabileceği bir dizi olması da güzel bir şey. Yayın servisleri savaşı kızışırken HBO Max da cephanesini güçlendiriyor. Bakalım beyaz perdede rekabet edemediği Marvel Sinematik Evreni ile yayın servisi alanında kıyasıya bir çekişme görebilecek miyiz? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum