Titans, Üçüncü Sezon Onayını Aldı

Güzel işlere devam

Yayın servisleri savaşı iyiden iyiye kızışmaya başlarken DC-WB ortaklığı da elindeki güzel işlerle yoluna devam ediyor. DC Universe'in en başarılı ve uzun soluklu işi olan Titans dizisi üçüncü sezonuyla da karşımıza çıkacak.

İlk kez 2018 yılında yayınlanmaya başlayan dizide şimdiye kadar Dick Grayson, Raven, Starfire, Beast Boy, Wonder Girl ve Superboy gibi karakterleri gördük. 

Dizinin yeni sezonu 2020 yılının güz döneminde yayınlanmaya başlayacak. Dizinin kadrosu daha da genişleyecek. Geçtiğimiz aylarda diziyle ilgili konuşan Dick Grayson'ın aktörü Brenton Thwaites, 15-16 süper kahraman içeren bir dizide bireysel maceraları anlatmanın büyük bir mücadele olduğunu belirtmişti. Şimdi yeni sezonla birlikte sadece kahramanlar değil, Deathstroke gibi yeni kötüler de kadroya dahil olacak.

DC belki sinematik evreniyle hayranlarını mutlu edemiyor ama Titans ile başlayan bu yeni dizi evreni oldukça güzel gözüküyor. Doom Patrol dizisi de ikinci sezon onayını almıştı. Orada da umutlar oldukça yüksek. Darısı ihtimaller çok düşük olsa da Swamp Thing'in başına diyelim. Zira o dizinin de atmosferi ve kalitesi oldukça iyiydi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum