Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin Son Klanı Malkavian Oldu!

Nihayet beklediğimiz klan açıklandı

Paradox Interactive bugün Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin Klan videolarının sonuncusunu yayınladı ve oyundaki oynanabilir beş klan arasında Malkavian'ın da olduğunu öğrenmiş olduk! Son klan için iki kuvvetli seçenekten biri Malkavian, diğeriyse Nosferatu'ydu. Ben Malkavian'ın duyurulacağını düşünenlerdendim, tahminimde yanılmadığıma sevindim. MUhtemelen diğer klanlar da oyuna DLC şeklinde eklenecektir.

Malkavian klanını ilk Bloodlines'tan çok iyi hatırlıyoruz, değil mi? Bir kez daha Malkavian klanını oynayabilecek olmak harika bir şey. İlk oyunda da yalnızca Malkavian'lara özgü çok sayıda diyalog vardı, aynısını bu oyunda da göreceğiz gibi duruyor. Sanırım ben de ilk oyunumda Malkavian olmayı tercih edeceğim.

Malkavian klanının belirleyici özelliklerinden biri akıl sağlıkları ve kafalarının içindeki sesler. Bakalım Paradox bunu yeni oyunda nasıl işleyecek?

Bu klan oyunun geçtiği Seattle'da en çok görünen klanlardan biri olmayacak, yani şehirdeki vampir camiasının dışında kaldıklarını söyleyebiliriz. Malkavian olarak oynarken klanın Dementation ve Auspex disiplinlerini kullanabileceğiz.

Dementaion disiplinindeki Haunt yeteneği sayesinde düşmanların korku içinde kaçışmalarını sağlayacak, Berserk sayesinde düşmanların etraflarında ne varsa saldırmalarına sebep olabileceğiz.

Tremere klanında da gördüğümüz Auspex disiplininin Aura Sense yeteneği sayesinde duvarların arkasındaki kişileri görebilecek, Psychic Projection yeteneğiyleyse astral formda dolaşabileceğiz.

Oyundan daha önce de Brujah, Tremere, Toreador ve Ventrue klanları tanıtılmıştı.

YORUMLAR
Mehmet
29 Mayıs 2019 22:54

ben oyunu ilk oynadıgımda bunlarla oynamıstım, hicbir sey anlamamıstım. ilk seferde oynanacak bir klan değil

Exile
29 Mayıs 2019 21:40

Gangrel yok.... Zaten neden ilk oyundaki gibi tüm klanları koymuyorlar ki? DLC ile mi kakalamayı planlıyorlar?

asda75511
Exile
29 Mayıs 2019 23:42

İlk oyunda da tüm VtM klanları oynanabilir değildi, sayıları azalmış oldu sadece. Paradox ismini duyduğunuzda aklınızda beliren DLC politikalarından farklı olarak 2 story pack ve bir expansion olacak, bunlar aracılığıyla yeni klanlar da gelecektir. Bazı klanların da FLC olarak geleceği söylendi.


asda75511
Exile
29 Mayıs 2019 23:42

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]


sSnake
Exile
29 Mayıs 2019 23:03

Ücretsiz dlc olarak eklenecek klanlar da olacakmış diye denk gelmiştim forumlarda. Ne kadarı gerçekleşir göreceğiz. Ama Paradox kesinlikle köküne kadar dlc kasacak, orası kesin.


sSnake
29 Mayıs 2019 21:25

Eser Güven 'Son Tahmin Bükücü' başarımını açtı. Bu arada oyunun 10 Haziran'da oynanış videosu paylaşılacak o detayı haberde atlamışsınız. Duyuru klan tanıtım yayınında yapılmıştı.

kirayHorda
29 Mayıs 2019 19:58

Malkavian oyunu harbiden değiştiren bir klandı ve baya eğlenceliydi umarım yansıtırlar deliliklerini.

Parolamı Unuttum