Venom 2'nin Çekimleri Kasım Ayında Başlıyor

"Zehir" geri dönüyor

Sony'nin oluşturmaya başladığı "Spider-Man'siz Spider-Man Evreni" yakın zamanda eksik olan şeye, Spider-Man'e kavuşabilir. Disney ile Sony arasında Spidey için yaşanan kriz, Sony'i karakteri kendi evrenine sokma konusunda oldukça heveslendirdi. Bu evrenin ilk ve başlangıç filmi olan Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı Venom ise devam filmine hazırlanıyor. 

İlk film gişede büyük bir başarı kazanınca Sony, işleri iyice hızlandırmış ve pek çok farklı karakter için film hazırlamaya başlamıştı. Venom 2 için de işler hızlı gelişti, film için yönetmen olarak Andy Serkis ile anlaşıldı ve çekim tarihi açıklandı. "Fillmore" prodüksiyon ismiyle çalışmalara başlayacak olan Venom 2'nin çekimlerine 25 Kasım'da başlanacak.


Filmin şüphesiz en önemli reklam faktörlerinden birisi Tom Hardy. Yapımcı Amy Pascal yaptığı açıklamada Hardy'nin önemine dikkat çekerek, "Burada birkaç farklı iş var. Birincisi Sony böylesine bir marka yaratarak harika bir iş yaptı ve buna, kendi dünyasına hayat vermeyi başardı. Ardından Tom Hardy geliyor. Venom'u düşündüğünüzde ondan başkasını hayal bile edemiyorsunuz. Tom Hardy, bir küvet dolusu ıstakozun içinde oturuyor! Bunu gördükten sonra Tom Hardy'nin bu karakter için yaratıldığını anlıyorsunuz." dedi. 

Gişede başarılı olsa da işin eleştiri kısmında sınıfta kalan Venom, devam filminde karşımıza Cletus Kasady yani Carnage ile çıkmaya hazırlanıyor. Filmin 2 Ekim 2020'de vizyona girmesi bekleniyor. Devam filminin hem gişe hem de eleştiri anlamında iyi işler çıkarması, Sony'nin yeni evreninde Spider-Man'i görme hızımızın da artması anlamına geliyor. Bakalım Andy Serkis ve ekibi bu sorumluluğun altından kalkmayı başarabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum