Warframe Bir Şanslı Oyuncuyu Uzaya Götürecek

Gerçek bir uzay ninjası olma şansı

Son dönemlerde yükselen grafiği ile dikkat çeken Warframe, oyuncularına olan minnettarlığını göstermek adına bir şanslı oyuncuyu gerçek bir uzay ninjasına çevirmeye hazırlanıyor.

Tennocon 2019'a katılacak olan yapımcı firma Digital Extremes, bir kişinin 250.000 dolar ve bir uzay seyahati kazanabileceğini açıkladı.

Yapmanız gereken tek şey her gün oyuna girerek şansınızı artırmak. 31 Aralık 2019'a kadar sürecek çekiliş için Warframe'de harcadığınız her saat eskisinden daha değerli olacak. Öte yandan ödülün içeriği ile ilgili çok fazla bilgi de paylaşılmamış.

Örneğin kazananın 250.000 dolarlık bir para ödülü alacağını biliyoruz fakat bu ödülün ne kadarlık kısmı bu uzay seyehatine harcanmak durumunda kalacak? Maalesef "ödül kuralları" sayfasına da şu satırları yazdığım sıralarda ulaşılamıyor.

Fakat kontrol etmek isterseniz sayfanın linkini buraya bırakıyorum. Ödülün detayları elimize ulaştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kim bilir, belki de uzaya çıkan kişi siz olursunuz :)

 

 

YORUMLAR
ocelot1789
10 Temmuz 2019 19:01

Tanıdığım kimse oynamıyor ve hiç bir yerde böyle oyunla ilgili ilgi çekici şeyler görmüyorum ama iyi ve çok oynanan bir oyun. Şu oyunu oynayan tanıdığı olan var mı ? :d

atilla.demirci
ocelot1789
10 Temmuz 2019 22:07

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]


atilla.demirci
ocelot1789
10 Temmuz 2019 22:07

uzun süredir oynuyorum bu oyunu .bağımlılık yapan bi yanı yok ama oyuna bağlılık yemini etmiş gibi kafanı kaldıramıyorsun.farmlama tarzı bi oyun.itemi kraftla oyna kafasında yani.işin negatif yanı, zaman algın ölüyor.oyunda sömürge sistemi sıfır yani gerçek para ile alınan birimsel para pazarda takaslanabiliyor. Hikaye görevleri sürükleyici ve cezbedici.yani kendine has sağlam oyuncu kitlesi var dostum.


Bestespiller
ocelot1789
10 Temmuz 2019 19:46

Benim oynayan birkaç arkadaşım var, epey seviyorlar açıkçası :)


Parolamı Unuttum