Wonder Woman 1984'den Yeni Görüntüler Paylaşıldı

Beyaz Saray'a giriş bu kadar kolay mı?

DC Sinematik Evreni'nin gelecek takviminde yer alan Wonder Woman 1984 filmi için beklentiler oldukça yüksek. Başrolünde Gal Gadot'un yer aldığı film için bir tanıtım düzenlendi ve filmden yeni fotoğraflar gün yüzüne çıktı. Bu tanıtım esnasında katılımcılara filmden kısa bir kesit de izletilmiş. 

Filmden gelen görüntülerin büyük çoğunluğu Washington'da geçiyor. Diana ve Steve Trevor'ı yeniden görüyoruz. Filmin gösterilen kapalı videosunda ise Diana'yı beyaz elbisesi içinde "Neredeyse görebiliyorum, tıpkı muhteşem bir rüya gibi" derken de duyabiliyormuşuz. Tabii bu video henüz paylaşılmadı. Filmin ilk fragmanı Aralık ayında görücüye çıkacak. O zamana kadar paylaşılan bu fotoğraflarla idare edeceğiz.


Diana'nın kostümü yine oldukça şık ve sade. Ayrıca Wonder Woman beyaz saray içerisinde dövüşürken de görülmüş. Yine gelen haberlere göre filmde Diana'yı Zeus ile savaşırken de görebilirmişiz. Keşke bu tanıtım videosu yerine doğrudan fragmanı paylaşsalardı. Wonder Woman 1984 filmi 5 Haziran 2020'de vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum