Yeni Dexter Dizisinin Baş Kötüsü Belli Oldu

Bay Yengeç?!

Showtime geçtiğimiz aylarda en popüler dizilerinden birisi olan Dexter'ı yeniden hayata döndüreceğini açıklamıştı. Aradan biraz süre geçti ve dizinin kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Orijinal serinin yıldızı Michael C. Hall ikonik rolüyle geri dönüyor. Dizinin baş kötüsü de oldukça ilginç bir isim oldu.

Clancy Brown'ın canlandıracağı karakterin özelliği Iron Lake'in "resmi olmayan valisi" olması. Şehirde gerçekleşen olayların perde arkasında yer alacak isim bir noktada mutlaka Dexter Morgan'ın da dikkatini çekecektir.

Aslında Clancy Brown ismi oldukça tanıdık. Sünger Bob çizgi dizisinde Bay Yengeç'i seslendiren başarılı aktör ayrıca Detroit: Become Human oyununda da yer almıştı. Kurt Caldwell karakteriyle Dexter'da göreceğimiz Brown'ın kişilik özellikleri de belli oldu. "Herkes tarafından sevilen ve sadık bir isim olan Kurt, aynı zamanda sevdiklerini korumak için her şeyi yapabilen birisi."

TVLine'ın paylaştığı bu özete bakınca bu yeni sezonda Dexter'ın karşısında epey ilginç bir karakter göreceğiz gibi gözüküyor. 10 bölüm sürecek olan yeni sezon önümüzdeki güz döneminde yayınlanmaya başlayacak. 

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
6 Ocak 2021 17:02

Hadley

Parolamı Unuttum