Yeni Jumanji Filminin Ön Hazırlıkları Başlamış

Bir şey iyi gidiyorsa neden devamı gelmesin?!

Hollywood'un en sevdiği şeylerden birisi bir noktada başarılı olmuş işleri uzattıkça uzatmak. Çok fazla bu tarz filmin son on yıl içerisinde vizyona girdiğine tanık olduk. Tabii bunlardan bazıları epey başarılı olurken bazıları hayal kırıklığı olarak tarihe geçti. 2017 yılında yeni bir Jumanji filmi vizyona girdi ve büyük başarı elde etti, onu geçtiğimiz yıl vizyona giren Next Level takip etti ve Jumanji bir üçüncü filme hazırlanıyor.

Jack Black, Dwayne Johnson, Karn Gillan ve Kevin Hart gibi isimleri barındıran yeni nesil Jumanji oldukça eğlenceli iki filmi bizlere sundu. Serinin yönetmeni Jake Kasdan tüm oyuncu ekibinin üçüncü filme hazır olduğunu belirtmişti. "Şu an için bu konu hakkında konuşmaya başladık ve işin doğrusunu söylemek gerekirse henüz daha yeni yeni çalışmaya başlıyoruz." diyen yönetmen filmin ön hazırlıklarının başladığını doğruladı. Hem stüdyo yaratıcı ekip hem de oyuncu kadrosunun üçüncü filmi yapmaya istekli olması yine iyi bir filmin bizi beklediğini işaret ediyor olabilir.

Tabii şu an hepimizi olumsuz etkileyen salgın nedeniyle çekimlerin başlangıç tarihiyle ilgili henüz hiçbir şey belli değil. Ancak yönetmen ve oyunculardan gelen olumlu mesajlar bu kötü durumun sona ermesinin ardından çekimlerin hemen başlayacağını işaret ediyor. Tabii Dwayne "The Rock" Johnson'ın bu zamanda bitirmesi gereken bir de Black Adam filmi bulunuyor. Bakalım The Rock bu salgının ardından karşılaşacağı yoğun programı nasıl atlatacak?
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum