Hitman 2 Hakkında Bildiğimiz Her Şey

Kel suikastçimiz geri dönüyor

Hitman 2
Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2018
Platform: PC, PS4 (+Pro), XB1 (+XBX)
Yapımcı: IO Interactive
Dağıtımcı: Warner Bros Interactive Entertainment

Kırmızı Kravatı Kimler Tasarladı?

2000’de çıkan Hitman: Codename 47’den itibaren ajanımızın yürüyeceği yolu belirleyen IO tekrardan Hitman 2 ile ekranlarımıza dönüyor. Geliştirici ekibin baş yapımcısı 2016 yılında piyasaya sürülen Hitman’den de tanıdığımız ve sevdiğimiz, Hakan Abrak. Fakat bu sefer Ajan 47’nin dağıtımcısı farklı. 2016’da piyasaya çıkan Hitman’in dağıtımcısı Square Enix, görevini Warner Bros.’a bıraktı.

Oynanıştan Ne Haberler Var?

Hitman her zaman gizliliğe önem veren bir seri olmuştur ama bu demek değil ki bam güm istediğimizi vurmayalım. Ajanlıktan gelen gizlilik varsa bizim içimizden gelen de aksiyon var! İşte Hitman 2’de de gizlilik ve aksiyon bağı had safhada olacak. Ajanın olmazsa olmaz susturuculu tabanca- piyano teli ikilisi önemle yerini korusa da, IO bizlere ‘Ölümcül Düşün’ sloganıyla oyun içerisinde birçok eşyayı silah olarak kullanmamızı da istiyor. Göreve atıldıktan sonra hedefi öldürme şeklini biz belirleyeceğiz, istersek uzaklardan keskin nişancı tüfeğiyle bir atışla öldürebileceğimiz gibi istersek de hedefin içeceğine fare zehri atabileceğiz. Artık ya elimize ne geçerse deyip aksiyonun içine dalacağız ya da işimizi bir profesyonel gibi sessizce halledeceğiz işin o kısmı bizlerin keyfine kalmış. Sizi bilmem ama ben düşmanlara donmuş balık atmak için sabırsızlanıyorum.

Sniper Assassin Modu Da Neyin Nesi?

IO Interactive’in bir güzel huyu da hediyeleri. Hatırladığımız üzere IO Interactive Hitman: Absolution’ı ön sipariş edenlere Sniper Challenge’ı hediye etmişti. Ana yemekten önce aperatif mantığıyla hediye edilen Sniper Challenge bizleri bi’miktar oyalamıştı. Hitman 2’nin ön sipariş hediyesi ise Sniper Assassin. IO bu sefer ana yemekten önce bizi daha tok tutsun diye biraz daha üstüne koymuş, baharat eklemiş ve geliştirmiş. Sniper Assassin’de amacımız 3 hedefi ve korumalarını 15 dakika içinde temizlemek. Yalnız görevin 15 dakika süreçli oluşu sizi yanıltmasın görevin değişik şekillerde tamamlanma yolları olduğu için rahat suyunu sıkarak 2 saat harcayabilirsiniz. Sniper Assassin’in bir diğer özelliği ise oyunu hem tek başımıza hem de bir arkadaşımızla oynayabilmemiz. İsterseniz yalnız kurt olup görevi tek başınıza tamamlayın isterseniz de hedeflerinizi bir arkadaşınızla sistemli çalışarak temizleyin, size kalmış.

Kel Bu Sefer Kimin Peşinde?

Önceki oyunun sonunda Gölge Müşteri’yle hesabımız kapanmamıştı. Hitman 2’de Gölge Müşteri ve onun milis ordusuna karşı masaya hesabı isteyeceğiz gibi artık. Ajan 47’nin geçmişine bakacak olursak tam bir muamma. Hitman 2’de bu sis perdesinin biraz gün yüzüne çıkarak 47’nin geçmişi hakkında gerçekleri öğrenmeyi umut ediyoruz. Tabii bu yolculukta her zaman olduğu gibi dostumuz ve bilgi akışımıza sağlayan Diana bize yol gösterecek.

Peki, Ne Zaman Oynayabileceğiz?

Havanın soğumaya başlayacağı dönemde kavuşacağımız Hitman 2’nin çıkış tarihine 13 Kasım 2018 denildi. Oyunun erteleneceğini pek düşünmüyorum çünkü E3’de Miami haritasını sorunsuz oynatmışlardı ve Sniper Assassin de herhangi bir sorun yaşamadılar lakin bunun burası oyun dünyası ne olacağı pek belli olmuyor. Hitman 2’nin bölüm bölüm değil de tek parça olacağını sizlere duyurmuştuk. Altı adet onaylanmış haritanın olacağı Hitman 2 için küçük bir dedikodu var. Oyunun çıkışından sonra iki DLC paketiyle iki haritanın daha gelebileceğini söylüyor kuşlar. Doğru olup olmadığını bizlere zaman gösterecek.

Sistem Gereksinimleri

Minimum:

İşlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
Hafıza: 8GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
Hard Disk Alanı: 60 GB

Önerilen:
İşlemci: Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Hafıza: 8GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
Hard Disk Alanı: 60GB

Fragmanlar

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum