Kingdom Come: Deliverance De Film Oluyor

Bugünün oyunu yarının filmi

Her ne kadar şu son salgın sürecinde sinema sektörü biraz gerilemiş olsa da neredeyse tüm yapımcılar geleceğe daha parlak bakmaya başladı. Çok sayıda yeni film için sözleşmeler imzalanıp ön hazırlıklar başlıyor. Hal böyle olunca ortaya bir senaryo ihtiyacı çıkıyor ve yapımcıların yeni gözdesi oyunlar oluyor. Warhorse Stüdyolarının RYO oyunu Kingdom: Come Deliverance de şansını film olarak denemeye hazırlanıyor. Warhorse'un yanı sıra eski Netflix patronu Erik Barmack da projenin içerisinde yapımcı olarak yer alıyor. 

Variety'nin haberine göre Barmack'ın Wlid Sheep firmasıyla Warhorse arasında gerekli anlaşmalar yapıldı. Oyun firmasının CEO'su Martin Fryvaldsky'nin de yapımcı olarak görev alacağı film için potansiyel yazarlar ve yönetmenler belli olmaya başlıyor. "Bu oyunun oldukça ağır bir konu anlatımı olması özellikle ilgi çeken bir detay. Tıpkı Witcher gibi Kingdom Come: Deliverance de eşsiz bir havaya sahip, aynı anda hem yerel, hem de global kalabiliyor." diyen Barmack bu anlaşmadan büyük bir beklenti içerisinde.

2018 yılında yayınlanan Kingdom Come: Deliverance'de bir demircinin oğlu olan Henry'nin hikayesini oynuyorduk. Ailesinin ölümünün ardından Macar Kralı'na karşı direnişe katılan Henry'nin macerası özellikle Orta Çağ temasını sevenler için oldukça ilgi çekici bir tercih olmuştu. Henüz resmi bir vizyon ya da çekim tarihi belli olmayan filmin geleceğini merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum