Son Silent Hill Sızıntısı Gerçek Olabilir!

DMCA işin rengini değiştirdi

Konami'den yeni bir Silent Hill göreceğimize dair söylentiler bildiğiniz gibi çok revaçta. "Oyunun" geliştiricisi sürekli değişiyor, kimi oyunu Konami'nin geliştirdiğini söylüyor, kimi Kojima ile Konami anlaştı diyor, kimi oyunun geliştirilmesi Bloober Team'e verildi diyor. Ortada sızıntı olduğunu iddia eden çok sayıda bilgi var, o yüzden artık yeni 'sızıntı' haberlerine de bir kaşımız yukarıda yaklaşıyor malum.

Dusk Golem ismiyle de bilinen AestheticGamer'ın dün paylaştığı Silent Hill sızıntısına da ilk başta şüpheyle yaklaşıldı (her ne kadar kendisi bu konularda en sağlam sızıntılar sunan isimlerden biri olsa da). Ancak bugün paylaştığı görseller ve hesabı Konami'den telif ihlali gerekçesiyle DMCA yeyince bu sızıntı da bir bakıma teyit edildi diyebiliriz.

Dusk Golem henüz paylaşmadığı da çok şey olduğunu söylüyor. Anita ve Maya isimlerinden, SMS mesajlarından ve geliştirilmekte olan tek Silent Hill'in bu olmadığından da bahsetmiş.

Reddit'teki Silent Hill odasında da bu konu hakkında bazı bilgiler var ve silinen ekran görüntülerinin kopyası orada da mevcut. Bir başka Twitter hesabı da yine aynı görüntüleri paylaştı. Zaten artık bu görseller internete düştüğü için yayılmasının önüne DMCA ile geçmek pek mümkün görünmüyor.

Bu gelişmenin üzerine önümüzdeki günlerde (muhtemelen Haziran ayındaki dijital festivallerden birinde) yeni Silent Hill'in duyurulma olasılığı son derece yükseldi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum