The Batman Filminin Yeni Oyuncuları Belli Oluyor

Farklı yüzler, aynı roller

Matt Reeves'in yazıp yöneteceği ve başrolünde Robert Pattinson'un yer alacağı yeni Batman filminin çekimleri yakında başlayacak. Henüz Pattinson haricinde bir oyuncu duyurulmuş değil ve senaryo detayları sadece söylentilerden ibaret. Tabii ki stüdyo oyuncu arayışlarına hızla devam ediyor ve görünüşe göre bazı isimler ön plana çıkmış durumda.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre daha önce Westworld dizisinde de rol almış olan Jeffrey Wright, Jim Gordon rolü için ön plana çıkmış durumda. Ayrıca Christopher Nolan'ın yeni filmi olan Tenet'te Robert Pattinson ile birlikte rol alacak olan John David Washington ismi de Harvey Dent yani Two-Face için listede üst sıralarda yer alıyor. 


Filmle ilgili bir diğer iddia da Deadline'dan geldi. Habere göre daha önce iki kez Oscar adayı olmuş ve son olarak The Beach Bum filminde rol alan Jonah Hill ile filmde bir kötü adamı canlandırmak üzere görüşmeler başlamış. Hill'in an itibariyle hangi karakter için düşünüldüğü bilinmese de Joker, Riddler ve Penguen gibi önemli karakterler şu an için boşta. 

Görsel kaynağı: Movieweb

Jeffrey Wright ve John David Washington'un filmde bahsedilen karakterleri canlandırması, büyük bir değişikliğe yol açacaktır. The Batman'in kadrosu tam anlamıyla açıklandığı zaman filmde yer alacak karakterlere dair daha kesin bir bilgiye sahip oluruz. Filmin planlanan vizyon tarihi ise 25 Haziran 2021. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum