Titanfall’un Az Oyuncu Sayısına Ekipten Detaylı Açıklama

Altıya altı, o kadar da korkulacak şey değilmiş.

Hafta başında sizlerle paylaştığımız ve Titanfall haritalarında altıya altı maç yapılacağı bilgisi, ilk etapta hayal kırıklığı yaratmıştı.

Ama burada atlanan şey, oyunun haritalarının 12 kişilik olmadığı. Ekip, oldukça yanlış anlaşıldıklarını düşünüyorlar ve etrafta oyunculardan başka 12 tane yapay zeka ile kontrol edilen düşmanın da olduğu belirtiliyor.

Bunların yanında takımdaki altı karakterin yanlarında birer koruyucu gibi titan gezdirebildiğini ve teoride sahada 12 adet titanın da bulunabildiğini düşünürseniz, neredeyse 50 kişi o haritada bulunabiliyor.

Ayrıca ekibin bu altı kişilik takım fikri, savaşın yoğunluğunu sağlarken kişisel hissiyatı elden bırakmamakmış. Ekibin baş tasarımcısı Justin Hendry, sayının artmasıyla işin kaosa daha kolay sürüklendiğini ve kontrolün kaybolduğunu düşünüyor. Üstelik haritalarda çeşitlilik ve giriş-çıkış bölgeleri fazla olduğundan, dengesiz bir deneyim olacağından şüpheleniyorlar.

Bana sorarsanız, Respawn bu işin altından kalkacak gibi. Çünkü aksiyonun ritmi de, kişiselliği de bu sayılarla başarılı olacaktır. Siz ne düşünüyorsunuz? Göze hâlâ az mı geliyor?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum