Yeni Settlers Oyununun Çıkış Tarihi 2020 Yılına Ertelendi

Beklemeye devam

Ubisoft, geçtiğimiz sene Gamescom'da yeni Settlers oyunu üzerinde çalıştığını açıklamıştı. 2010 yılından beri ortalıkta görünmeyen serinin yeni oyununun 2019 yılının sonbahar aylarında çıkış yapacağı duyurulmuştu. Fakat bugün yapımcı firma oyunun 2020'ye ertelendiği bilgisini paylaştı.

Settlers hayranları bu sene Gamescom'da oynanış mekaniklerini görmek için can atıyordu. Herhangi bir oynanış videosu paylaşılmamış olsa da Ubisoft'tan oyuna dair ilk detaylar gelmeye başladı. Firma, zafere ulaşmanın farklı yolları olacağını belirtirken oyun içerisinde farklı oyun modları olacağını da duyurdu. Yeni Settlers oyununda hem PvP hem de PvE tarzında çoklu oyuncu modları bulunacak.


Kazanmanın farklı yollarından ilki Combat stratejisi olacak. İsminden de anlaşılabileceği üzere bu zafere ulaşmak için diğer oyuncuları haritadan silmeniz gerekecek. Glory stratejisi için ise bir karakteri güçlendirerek pit savaşlarında zafere ulaşmasını sağlamak gerekecek. Üçüncü bir yol olan "Faith" stratejisinin detayları ise henüz belli değil.

Yeni oyunun başında serinin orijinal yapımcısı Volker Wertich bulunuyor. Ubisoft oyunun klasik Settlers tecrübesi ile yeni sistemlerin birleşimi olduğunu belirtiyor.

Oyun Uplay ve Epic Games Store üzerinden ön siparişe açılmış durumda.

YORUMLAR
Pixlik
22 Ağustos 2019 03:00

Son birkaç oyun kullandıkları çeşitli oynanışı kısıtlayan mekaniklerden uzak dursalar benim için kafidir.

Parolamı Unuttum