Bu Video God of War'un PC ve PS5 Versiyonlarını Kıyaslıyor

Sizce hangisi daha iyi?

Geçen gün Sony'nin God of War'un 14 Ocak 2022'de PC oyuncularıyla buluşacağını açıklaması hepimizi (en azından PC oyuncularını) oldukça mutlu etti. Oyunun yayınlanan fragmanında görüntü kalitesinin çok üst düzey olacağı zaten belliydi ama diğer versiyonlarıyla kıyası da merak konusuydu.

Cycu1 ismindeki arkadaş fragmanları sahne sahne yan yana koyarak oyunun PC ve PS5 versiyonları arasındaki farklılıkları göstermiş.

Sizin yorumunuzu da merak ediyorum ama bana bazı sahnelerde PC, bazı sahnelerde PS5'in görselleri daha güzel gibi geldi. Bazılarında PC'deki gölgeler çok daha iyi görünürken, bazılarındaysa PS5'in genel aydınlatmasının daha başarılı olduğu ortada.

Elbette bu PC fragmanı oyunun son halinin kalitesini bire bir yansıtmıyordur ama yine de fikir sahibi olmak açısından güzel bir karşılaştırma olmuş.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
24 Ekim 2021 15:08

Görünen o ki Sony, GoW'un pc'ye gelişini kabullenemeyen kitleyi teselli etmek için grafikleri Ps5 sürümüne oranla pc'de daha düşük şekilde sunmaya karar vermiş. :) Pc'nin gücü ile konsolların gücünü kıyaslamaya gerek yok sanırım.Umarım ilk kurban olan Horizon Zero Dawn gibi optimizasyon sıkıntılı bir oyun olmaz.Days Gone'dan sonra ilerleme kaydetmişlerdir diye düşünüyorum.

Edit: Hahaha, hiç şaşırmadım, fanboylardan birinin zoruna gitmiş bile bu yorum. :D

gezginttt
22 Ekim 2021 21:12

bariz bir şekilde ps5 daha iyi. özellikler rengler konusunda daha böyle bi doğal geliyor :)

Parolamı Unuttum