Cyberpunk 2077'de Çok Sayıda HUD Ayarı Olacak, Uçuşan Sayıları Kapatabileceğiz

HUD şenlikleri

Cyberpunk 2077'nin heyecan verici oynanış videosunu izlerken bir ihtimal siz de özellikle de çatışma sahnelerinde havada uçuşup duran sayılardan rahatsız olmuş olabilirsiniz. Oyunun bizi oyun dünyasına çekmek için birinci şahıs kamera kullanma fikrine şahsen alışmış durumdayım ama HUD'daki gereksiz kalabalık bu 'sarıcılık' etkisini bir nebze azaltabilir diye düşünmüştüm.

Oyunun resmi forumlarındaki moderatörlerinden biri olan Sardukhar, oyunculara videoyu sevip sevmediklerini sormuş ve hangi kısımların eleştirileceğini öğrenmek istemiş. Bu konuda başlıca gelen istek hedeflerin tepesinde uçuşan sayıların kaldırılabilme seçeneğinin sunulmasıymış ve buna cevap da bizzat CDPR'ın topluluk yönetici Marcin Momot'tan gelmiş.

"Bizim planımız da tam olarak bu. Zarar sayıları da dahil olmak üzere HUD'da gördüğünüz çoğu öğe tamamen opsiyonel olacak."

Zaten Momot, Twitter'da kendisine yöneltilen yine benzer bir soruya da "oyuncuların HUD öğelerinin büyük kısmını diledikleri gibi açıp kapayabilmelerini planlıyoruz" demişti. Büyük ihtimalle Cyberpunk 2077 de The Witcher 3 seviyesinde modlanabilir olacak, yani bu tür hoşlanmadığımız özellikleri kapatan veya değiştiren modlar illa ki ortaya çıkacak. Neyse, hele bir Cyberpunk 2077 çıksın da, detayları sonra düşünürüz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum