Logitech G, İki Yeni PRO Oyun Kulaklığı Duyurdu

Sektörün en yenilikçi oyun kulaklığı ileri teknolojiyle kesintisiz konforu birleştiriyor

Logitech International’ın markası olan, PC ve Konsol oyun ekipmanları alanında dünya lideri Logitech G, iki yeni PRO oyun kulaklığı olan Logitech G PRO X ve Logitech G PRO’yu duyurdu.

Logitech G PRO oyun ekipmanları grubunun en seçkin e-sporcularla birlikte tasarlanan ve üretilen yeni üyeleri, inanılmaz bir konfor ve dayanıklılığı yüksek performanslı işitme ve konuşma teknolojileriyle birleştirerek, tüm kullanıcıların sesleri bir profesyonel gibi duyabilmesini ve aynı kalitede konuşabilmesini sağlıyor.

PRO X, sektörünün lideri mikrofon uzmanı Blue Microphones ile ortaklaşa geliştirilen Blue VO!CE yazılımının ilk adımını simgeliyor. Logitech G HUB gelişmiş oyun yazılımı kullanılarak etkinleştirilen Blue VO!CE, temiz ve profesyonel ses iletişimi sağlayan gerçek zamanlı bir mikrofon etkisi yaratıyor.


Oyuncular bu sayede seslerini kişisel tercihlerine göre ayarlayabiliyor, böylece takım arkadaşları seslerini daha iyi duyabiliyor ya da profesyonel bir yayıncı gibi ses çıkarabiliyorlar.

Yeni oyun kulaklıkları, profesyonellere sıkı antrenman ve oyun süreçlerinde yardımcı olmak için, saatlerce takılabilecek derecede konforlu, aynı zamanda da inanılmaz derecede dayanıklı tasarlandı. Alüminyum ve çelikten imal edilen bu hafif tasarımda, yumuşak hafızalı köpükten kulak yastıkları ile birinci sınıf suni deriyle kaplı kafa bandı bulunuyor. PRO X modelinde ise ekstradan kadife kaplı kulak yastığı seti yer alıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum