Battlefield 5'in Battle Royale Modu Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Firestorm beklenenin de üzerinde bir başarı elde etmiş

Battlefield V'in battle royale modu olan Firestorm, 25 Mart'ta yayınlanmıştı hatırlayacağınız üzere. Electronic Arts düzenlediği mali yıl toplantısında bu yeni modun oyuncuları Battlefield V'e çekmekte inanılmaz bir başarı sağladığını açıkladı.

EA CFO'su Blake Jorgensen'in yaptığı açıklamaya göre Firestorm'un yayınlanmasıyla birlikte 1 milyondan fazla oyuncu tekrar Battlefield V oynamaya başlamış. Buna Battlefield V'in kemik oyuncu sayısı dahil değil, bu sadece battle royale modunu oynamak için oyuna dönenlerin sayısı. Battlefield V'in Firestorm modu da aynı PUBG, Fortnite ve Apex Legend gibi oyuncuların hayatta kalan son kişi olmaya çalıştıkları bir battle royale modu ve Battlefield tarihinin en geniş haritasında oynanıyor.

EA CEO'su Andrew Wilson ise Firestorm'un ilk haftasında bugüne kadarki en büyük Battlefield canlı servis etkinliği olduğunu, Firestorm'un yayınıyla birlikte oyunu aktif olarak oynayan oyuncu sayısının bir hafta öncesine göre %60 artış kaydettiğini söylemiş.

Battlefield V'in Firestorm modu, Criterion ve DICE işbirliğiyle geliştirilmişti.

Battlefield V'e gelecek olan yeni içeriklerden bazıları Haziran ayında düzenlenecek olan EA Play etkinliğinde gösterilecek.

2018'in Kasım ayında piyasaya sürülen Battlefield V, PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanabiliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum