Marvel'ın 4. Aşama Filmlerinden The Eternals'ın Kadrosunda Sürpriz İsimler Var

Eleven'ı da filmde göreceğiz

Spider-Man: Far From Home'un da gösterime girmesiyle birlikte MCU'nun 3. aşaması resmi olarak tamamlanmış oldu. 4. Aşama ile ilgili detaylı bilgiler büyük ihtimalle gelecek ay başlayacak olan San Diego Comic-Con'da açıklanacak ama bu aşamanın filmleriyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

4. Aşama filmlerinin en önemlilerinden biri olan The Eternals'ın oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı. MCU'da gerçekleşen olayların milyonlarca yıl öncesini anlatacak olan The Eternals, MCU'ya dair merak edilen bazı soruların da cevaplarını bulacağımız film olacak.

Variety sitesinin haberine göre filmde rol alacak oyuncular arasında Stranger Things'teki Eleven rolüyle sevdiğimiz Millie Bobby Brown, Angelina Jolie, Silicon Valley'deki Dinesh rolüyle hafızalara kazınan Kumail Nanjiani ve Game of Thrones'un Robb Stark'ı Richard Madden bulunuyor.


Filmin yönetmenliğini ise Chloe Zhao yapacak.

MCU'nun 4. aşamasında göreceğimiz diğer filmler arasında başrolünde bir Asyalı süper kahramanın olduğu ilk MCU filmi olan Shang-Chi, Doctor Strange 2, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Black Panther 2 ve Black Widow var.

İlk sayısı 1976 yılında yayınlanan Eternals çizgi romanı, Celestial ismindeki kozmik ırkın milyonlarca yıl önce deney sonucu yarattıkları Eternal ve Deviant'ların öyküsünü anlatıyordu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum