Xbox, Game of Thrones Temalı Eşsiz Xbox One'ları Çekilişle Verecek

Bu özel konsollara sadece iki kişi sahip olabilecek

Game of Thrones dizisinin ilk sezonunda Cersei Lannister şöyle demişti: "Taht oyunlarını oynarken ya kazanırsın, ya ölürsün". Xbox'ta aynı bu sözden yola çıkmışçasına görenlerin ağzının suyunu akıtan bir çekilişle karşımıza çıktı: iki tane, özel yapım Game of Thrones temalı Xbox One S çekilişi. "Game of Thrones çekilişine katılırken ya kazanırsın, ya da kaybedersin" diyor Microsoft.

Bu iki özel Xbox One S All-Digital Edition'dan biri House Targaryen, diğeri ise Night King temalı.

House Targaryen konsolu deri ejderha pullarıyla kaplı ve üzerinde Targaryen armasını taşıyor. Night King konsolu ise Gece Kralı'nın ikonik zırhını temsil eden metal plakayla kaplı. Her iki konsol da gerçekten özenle hazırlanmış ve harika görünüyorlar.

Çekiliş için bir sınırlama yok, dünyanın her yerinden katılınabiliyor yani bizler de şansımızı denemeliyiz. House Targaryen çekilişine katılmak için Xbox Twitter hesaını takip edip, şu mesajı #GamerThrones ve #Sweepstakes hashtaglerini kullanarak retweetlememiz istenmiş. Night King çekilişine katılmak için ise Facebook'taki şu mesajı beğenmek gerekiyor. Çekiliş sonucunda Twitter'dan bir, Facebook'tan bir kişi konsolları kazanacak.

Çekilişe katılmak için 22 Mayıs'a kadar vaktiniz var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum